AiMsYa....

Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 30, 2014

Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series

Wah... Lama nye xupdate blog nie... dlu saja2 buat blog time single mingle......
Now title dah berubah okey!! Aiman + Syazwani = Ariana hahaha....

Actually nak update sket pasai Radiance Signature yang tengah meletup letup kat pasaran skrang nie......
Ramai jugak yang tak tau.......
Ni nak habaq mai.....

Radiance Signature - Whitening & Glowing Series ni merupakan produk bumiputera!!
Sape2 rase nak Cerah, Gebu seluruh badan termasuk wajah secara sekata boleh minum nie!!
xsusah pon.... koyak dan minum je... xyah duk kacau la bancuh la....
 
Radiance Signature ada KKM dan HALAL!!!.
* KKM - 120314/03/149
* HALAL - 20140424-164308(PR)

3 Manfaat utama Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series:

► Kecantikan:
. Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
. Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
. Menjadikan kulit glowing secara natural.
. Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
. Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
. Menghilangkan sel kulit mati.
. Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
. Menghilangkan jeragat.
. Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
. Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
. Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
. Mengecilkan pori-pori.

► Kesihatan:
. Anti kanser.
. Menstabilkan tekanan darah.
. Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
. Merawat ekzema.
. Merawat imsonia.
. Merawat resdung.
. Merawat penyakit kencing manis.
. Merawat dan mencegah kanser payudara.
. Merawat dan mencuci buah pinggang.
. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
. Bertindak sebagai Anti-Body.
. Memberikan tenaga serta merta.
. Memberikan tidur yang nyenyak.
. Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
. Menegang dan menganjalkan payudara.
. Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
. Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
. Melawaskan pembuangan.

► Bentuk Badan Yang IDEAL
. Mengawal berat badan.
. Membuang toksin dalam badan.
. Meningkatkan kadar metabolisme badan.
. Memberikan rasa kenyang.
. Mengawal nafsu makan.
Serta mempunyai 1001 khasiat lain.

Nak order ngan aku boleh aje..... 
Free postage 1 Malaysia & Free Paper Bag Radiance Signature!
SMS/Whatsapp<RS>ke 012-8379574
Boleh jugak pm dkat fb.....


Sunday, November 21, 2010

~Kasih Sayang xDpt Terungkap dGn Kata2~


huhu... saje je... ske video nie...
kowang pown tgok la....



video

Sunday, November 14, 2010

~aKtiViti AiMsYa WanEy Wif AyuMi Riza~

hye...hermmm.....actlykan...aku nie ske sgt amex pic.... hehe....so,, actvt harian aku kompom la amex pic kn... but, 2 dlu2 la.. skang jarang ngat dah.... rini bowink sgt2.. so, aku n my rumate c ayumi nie...wat la keje kami... men mekup2... hahaha... amex pic la after dat kn....kunun tomey sgt la... padahal hampeh... but,,, kite syukur n nikmat kurniaan Nya...



~ni pic kami yg sgt comel hahahah~
budget sopan sket la kn....





~haha... ni muke aku uduh sket... adeii mulut nape g2....~
edited by Ayumi la nie... canteq kn... aku pown ske....





huhu... ape kono plak nie...hehehehe...
muke terjentat la....padahal xtaw da nak wat gaye ape dah...


woiiittt...ape la... studi3... huhu.....
xdok mud lerw....
ayumi jom tgok mubeee.... lalalalala..... daa...


Saturday, November 13, 2010

~KeRaNa KaU WaWa~


kerana kau aq mula kenal erti
~cinta~


kerana kau aq mula kenal erti
~rindu~


kerana kau aq mula kenal erti
~sayang~


kerana kau aq mula kenal erti
~cemburu~


apakah daya ku ini,


semua ini aq wat kerana kau
~WaWa~


X0X0X hohoho...

~Tentang Waktu~

Ambillah waktu untuk berfikir,

itu adalah sumber kekuatan....

Ambillah waktu untuk bermain,

itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi...

Ambillah waktu untuk berdoa,

itu adalah sumber ketenangan.....


Ambillah waktu untuk belajar,

itu adalah sumber kebijaksanaan.....

Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai,

itu adalah hak istimewa yang diberikan Allah....

Ambillah waktu untuk bersahabat,

itu adalah jalan menuju kebahagiaan....


Ambillah waktu untuk tertawa,

itu adalah musik yang menggetarkan hati....

Ambillah waktu untuk memberi,

itu adalah membuat hidup terasa bererti....

Ambillah waktu untuk bekerja,

itu adalah nilai keberhasilan....

Ambillah waktu untuk beramal,

itu adalah kunci menuju syurga....


~HAMKA~


KaWan (^^v)


Mok kate, kawan 2 kan ibarat lebah, habis madu
sepah dibuang
.......

Ayoh kate, kawan 2 umpama bunga ros, dipandang cantik dipegang sakit.....

Tok kate, kawan 2 seperti air yang
mengalir.....

Wan kate, kawan 2 bak bulan dipuja dan disanjung tp nun jauh di sana....

Sedare kate, kawan 2 mcm makanan, kawan makan
kawan!!

Abang kate, kawan 2 seperti lembu mengikut saje ape dikata........

Kakok kate, kawan 2 tak ubah macam durian bau je busuk tp sedap dimakan...

Adik kate, kawan 2 macam biskut sekejap ade
sekejap takde.......

Aku kate, kawan 2 tak kisah ler camner.. walaupun dia 2 IBARAT LEBAH, UMPAMA BUNGA ROS, SEPERTI AIR, BAK BULAN, SEPERTI LEMBU, TAK UBAH MACAM DURIAN & MACAM BISKUT!!! dia still kawan.. nok tau dok knape??? sekali aku dah berkawan ngan dia selamanye dia still
kawan aku...

Friday, November 12, 2010

~WaWa pUnYe PerAngaI~


..... hye




~saye kuat makan~




bile study saye slalu tertidow...






..saye ngadap laptop berjam2..





....bile penat saye pown tdow la...



.... saye asik mara2 ...
..nasib bex b saye paham.....



papepown yg pentg saye epy n idup.... .........





...mmuahhh...senyum sokmo deh...


~to my huby, sabar la n syg eak~